HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között. A házhoz szállítás díja: 1290 Ft (15.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Megrendelésed ellenértékét legegyszerűbben bankkártyával fizetheted ki, amihez a biztonságos felületet a BARION online fizetési rendszer szolgáltatja.

 

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.                                    Utánvétes fizetési mód költsége a szállítási díjon felül bruttó 340 Ft
15.000 Ft vásárlás felett a szállítás INGYENES

 

Személyes átvétel

A megrendelt és kifizetett terméket személyesen is átveheted budapesti átvételi pontunkon.
1053. Budapest, Kossuth Lajos u. 14, félemelet room2-es terem.
Bejárat az udvar felől közelíthető meg.
Nyitvatartás:
hétfőtől – péntekig: 11:00 – 19:00
szerdán és szombaton  zárva
E szállítási mód választásánál semmilyen plusz díj nem terhel.

 

SZÁMLÁZÁS

A vásárlásodról a jogszabályoknak megfelelő elektronikusan küldött számlát állítunk ki, amit a csomag feladásakor e-mail-ben küldünk el számodra, a megrendeléskor megadott email címre.

Ne csodálkozz tehát, ha az átvett csomagban nyomtatott számlát nem találsz majd. Igyekszünk környezettudatosan üzemeltetni vállalkozásunkat, ezért tértünk át az elektronikus számlázásra. Ha szükséged van nyomtatott számlára, kérjük ezt megrendeléskor jelezd a megjegyzés rovatban.