Köszöntelek webáruházamban! Grozdanov Antula vagyok, az ANTHOULA COSMETIC alapítója és termékfejlesztője. Néhány évtizede még nem gondoltam volna, hogy idáig fejlődnek a kozmetikai kísérletezéseim: amikor kozmetikusként elkezdtem pályámat a krémek készítése, a bőr ápolása „csak” a munkám volt. Némi kitérővel, jó pár év után tértem vissza a bőrápolás világába, és megtaláltam a szenvedélyem: bőrbarát, natúr kozmetikumok készítésébe fogtam.

Első kozmetikumaim készítését megelőzte, hogy saját bőrömön tapasztaltam meg a mesterséges anyagok káros hatását. Ma már hálás vagyok azoknak az allergikus bőrreakcióknak, melyeket néhány éve az öblítőszerek okoztak. Fokozottan ébredtem rá arra, hogy bőröm nem kér a mesterséges összetevőkből, hogy számos olyan allergén van a tisztálkodó-, takarítószerekben és kozmetikumokban, melyek nagyon rosszat tesznek a bőrnek és hosszú távon kellemetlen tünetekhez, akár betegségek kialakulásához is vezetnek. Először csak magamnak kezdtem el testápolót, szappanokat és már kozmetikumokat készíteni. Folyamatosan cseréltem le a fürdőszobai kelléktárat saját fejlesztésű szerekre. Később, ahogy barátaim, ismerőseim megtudták, hogy mivel foglalkozom, egyre többen rendeltek tőlem kozmetikumokat és kialakult egy széles termék-paletta, melyre már rendszeres megrendelőim voltak. Nagyon örülök annak, hogy a kezdeti fázisban sok-sok családtag és ismerős tesztelte a termékeimet, hisz visszajelzésükkel tökéletesíteni tudtam a kozmetikumok hatását, állagát, színét, illatát és megjelenését.

Kozmetikumaim hosszas kísérletezés, tesztelés eredményeként nyerték el a jelenlegi formájukat. Nagy figyelmet szentelek a termékfejlesztésnek, az összetevők tanulmányozásának, és mindig a legjobb minőségű alapanyagokat használom. Termékeim SLS-, és paraffinmentesek, kézzel és nagy odafigyeléssel készülnek. Görög származású lévén a görögös, mediterrán életérzést is igyekeztem belecsempészni az elkészült kozmetikumokba. Mivel imádom a napsütötte virágmezők illatát, fontos volt, hogy minden terméknek finom, különleges illata legyen. Ezeket az illatokat 100%-os tisztaságú illóolajokkal és  kozmetikai illatolajokkal érem el.

Jó böngészést kívánok termékeim között és amennyiben kérdésed van az összetevőkkel kapcsolatban, esetleg saját, egyéni bőrproblémáidra szeretnél megoldást találni, keress meg az info@ac-cosmetic.com címen!