Környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokból készült illatos szójaviasz gyertyák. Nem tartalmaz egészségre káros égéstermékeket. Egészségre ártalmatlan, vegán, természetes anyag, nem terheli sem a környezetet, sem a szervezetet. A szójaviasz kozmetikai iparban is közkedvelt alapanyag. Fa kanóccal készítjük, enyhén hallani a tűz pattogását. Meghitt, kellemesebb, otthonosabb hangulatot teremthetsz otthonodba, dísznek, ajándéknak is kitűnő.
A szójagyertya kevesebb korommal, tisztábban, alacsonyabb hőmérsékleten és hosszabb ideig ég, mint a paraffin gyertya. Textilből szappanos vízzel könnyen eltávolítható, nem hagy foltot. Miután végigégett a gyertya, az üveget elmosva újra hasznosíthatod bármire.
Amit még feltétlenül tudni kell a szójaviasz gyertyáról: az illatok a szójaviaszban nem olyan intenzívek, mint a paraffinban, meggyújtva nem illatoznak annyira erőteljesen. A kanóc ideális mérete kb. 0,5 cm. Mielőtt meggyújtod, ellenőrizd. Ha kell, vágj le belőle (fejjel lefelé tartsd az üveget, hogy a korom ne potyogjon bele a viaszba), de ne túl rövidre. Ha nagy a kanóc, túl nagy lánggal ég, és túl hamar elhasználódik a viasz. Ha túl rövid, gyenge lánggal ég, nem tud a pereméig megolvadni a viasz, kráter keletkezhet a közepén. Ha a fa kanóc elsőre nem gyullad meg, vagy elalszik, gyújtsd meg újra.
Egyedi, kézműves termék, színben, méretben minimális eltérések lehetnek